Tags

, , , , ,

Het nieuwe jaar is begonnen en de aanbieders van trein acties zijn weer goed begonnen. Goedkope treinkaartjes en dagretours worden direct in januari 2020 weer aangeboden. Zo koop je bij VakantieVeilingen goedkope treinkaartjes in januari 2020 voor 11.50. Bij ActieVanDeDag koop je een NS dagretour met korting voor slechts 19 euro.

1e klas reizen

Reis je liever 1e klas of wil je dit weleens proberen? Dan is dit je kans! Deze maand zijn er namelijk treinkaartjes 1e klas te bestellen voor 14 euro, waarmee je een treinreis binnen Nederland kan maken op een zaterdag of zondag binnen de reisperiode. De reisperiode loopt van januari tot en met maart 2020.

Vouchercode verzilveren

Zowel de kaartjes van VakantieVeilingen als van ActieVanDeDag moeten online worden verzilverd. Per e-mail krijg je een vouchercode die één keer kan worden gebruikt. Na invoer van de code en enkele gegevens stuurt NS vervolgens een vervoersbewijs op. Dit kan in deze gevallen een NS dagretour of NS Enkele Reis zijn.

Up-To-Date

Wil je up-to-date blijven en altijd weten welke acties er op dit moment lopen? Kijk dan eens op de website van Goedkoop-treinkaartje.nl! Of kijk dan eens op Facebook, Instagram of Twitter.