Wie deze maand nog met de trein wilt reizen heeft mazzel, want er zijn ook in december 2019 weer verschillende trein acties verkrijgbaar. Zo reis je al vanaf 10 euro met een enkele reis naar een stad naar keuze. Liever een hele dag zonder beperkingen reizen? Dan is er natuurlijk ook een NS dagkaart verkrijgbaar. Voor 19,50 koop je een dagkaart bij ActieVanDeDag. Dit reisproduct is tevens te koop als 1e klas variant voor 26,50.

Aanbiedingen op e-ticket

De aanbiedingen zijn super handig en je hebt ze binnen enkele minuten besteld. Vervolgens moet je de code verzilveren en kan je het vervoersbewijs uitgeprint of mobiel meenemen op reis. Met de persoonlijke QR-code kan je in- en uitchecken op treinstations. De kaartjes zijn niet alleen voordelig, want het is gewoon heerlijk om je reis helemaal te hebben geregeld voor vertrek. Daarbij hoef je bij drukke evenementen of momenten op treinstations niet achter in de rij te staan bij een kaartautomaat.

Trein acties in december 2019

Ook gebruik maken van een trein actie in december 2019? Kijk dan even naar het overzicht van goedkope treinkaartjes en ontdek of er een aanbieding voor jou tussen staat.  Houdt er wel rekening mee dat de kortingskaartjes geldig zijn tot 1 januari 2019. Goed te gebruiken voor kerstinkopen of nog een leuk uitje dit eind van het jaar, maar in 2020 kan je de tickets helaas niet meer gebruiken.

✔️NS Dagkaart (2e klas) € 19,50
✔️NS Dagkaart (1e klas) € 26,50
✔️2x Enkele Reis Weekend € 10 p/s
✔️2x Enkele Reis Hele Week € 12,50 p/s
✔️Enkele Reis Vliegveld AMS, EIN of ROT