Tags

, , , ,

Een dagje weg in november of december? Er zijn op dit moment 8 goedkope treinkaartjes te koop bij aanbieders als Albert Heijn, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Reisproducten als de enkele reis, dagretour en dagkaart zijn allemaal met korting verkrijgbaar. Super handig voor de feestdagen of een uitje in het weekend.

treingroepsticket

NS Dagkaart 2e klas en 1e klas

Je hoort er van alles over, maar wat is een NS dagkaart nou eigenlijk? Het reisproduct koop je eigenlijk nooit, want het kost normaal 53 euro. In de aanbieding wordt het type reisproduct ineens interessant. Bij verschillende aanbieders, zoals ActieVanDedag, VakantieVeilingen, de NS Spoordeelwinkel, Albert Heijn en Kruidvat zijn NS dagkaarten met ongeveer 60 procent korting verkrijgbaar.

Met een NS dagkaart reis je op een vaste reisdatum in een vaste reisklasse een hele dag onbeperkt met de trein. Zo kan je kris kras door Nederland reizen met verschillende vervoerders. Meerdere bestemmingen op één dag? Dat is met de NS dagkaart dus geen probleem! In november 2019 zijn goedkope dagkaarten 2e en 1e klas verkrijgbaar.

  • NS dagkaart 2e klas voor €19,50
  • NS dagkaart 1e klas voor €26,50

Trein acties enkele reis

Een enkeltje nodig? Er zijn verschillende trein acties te bestellen in november 2019. Kaartjes die de hele week geldig zijn, slechts op zaterdag of zondag of routes naar het vliegveld. Handig als je op verschillende dagen wilt reizen of voor twee personen een enkele reis nodig hebt.