Tags

, , , ,

Wat is er nou leuker dan af en toe even nieuwe indrukken op te doen. Vaak wordt er direct naar het buitenland gekeken, maar ook in Nederland zin tal van leuke activiteiten te beleven. Denk aan leuke steden, bosrijke landschappen of de glorieuze duinen! Lekker wandelen, fietsen of bezichtigen is ook in Nederland hartstikke leuk! Daarom koop ik vaak een treinkaartje, uitje en hotelovernachting, waarmee ik gegarandeerd een leuk weekend ga beleven.

Wat voor treinkaartjes?

Voor een uitje met overnachting reis je op twee verschillende dagen. Dan is het natuurlijk handig om twee keer een enkele reis te bestellen. Deze zijn namelijk op twee verschillende dagen te gebruiken. Wanneer je op 1 dag retour reist of verschillende plaatsen in Nederland wil bezoeken dan kies je voor een NS dagkaart of AH Treinkaartje.

Uitjes in Nederland

Het uitzoeken van een leuk uitstapje is helemaal niet moeilijk. Er zijn verschillende leuke websites met uitjes, combideals en kortingsacties. Laat je eens leiden door de beschikbare aanbiedingen. Samen met een goedkoop treinkaartje wordt het wel een heel voordelig uitje en blijft het ook leuk om dit meermaals per jaar te doen.

Overnachting of niet?

Kies je voor en hotelovernachting of ga je weer terug naar huis? Het is leuk om dit af te wisselen. Je kan het ook laten afhangen van de reisafstand, want voor sommige uitstapjes is een hotelovernachting een echte meerwaarde. Niet alleen is het leuk om even weg te zijn, maar daarnaast geeft het rust als je na het uitje direct naar het hotel kan en niet helemaal naar huis hoeft.