Tags

, , , , ,

Een dagje weg in het najaar van 2019? Reis met de trein naar een leuke stad, maak een wandeling of ga weer eens op bezoek bij vrienden aan de andere kant van het land. Een goedkoop treinkaartje in oktober, zoals die van Albert Heijn, ActieVanDeDag of VakantieVeilingen zijn al verkrijgbaar vanaf €10.

Voordelig met de trein

Bestel eenvoudig een goedkoop treinkaartje online, zoals een enkele reis, dagretour of dagkaart. Na betaling ontvang je binnen één uur de couponcode per e-mail, waarna je deze in enkele stappen hebt verzilverd. Koop een kortingskaartje en vertrek vandaag nog!

Dagkaarten bij ActieVanDeDag

Een van de meest veelzijdige vervoersbewijzen is toch wel de NS dagkaart. Hiermee reis je een hele dag onbeperkt zonder trajectrestricties. Wel zijn de kortingsvarianten enkel geldig in de daluren. Houdt hier dus rekening mee, want het is niet toegestaan om de reis in de spits af te maken sinds begin 2019.

Bij ActieVanDeDag is in oktober een NS dagkaart eerste en tweede klas verkrijgbaar. De Tweede Klas NS dagkaart voor €19,50 en de Eerste Klas voor €26,50.

Treinkaartjes enkele reis bij VakantieVeilingen

De enkele reis van VakantieVeilingen is geldig voor één persoon, voor twee personen of voor twee verschillende dagen. Altijd handig om op voorraad te hebben en verkrijgbaar als enkele reis, treinkaartje weekend of treinkaartje vliegveld.

  • Enkele Reis v.a. €12,50
  • Treinkaartje weekend v.a. €10
  • Treinkaartje Vliegveld v.a. €10,50

Overige aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, zoals de AH Treinkaartjes. Volg ons, Like Goedkoop-treinkaartje.nl op Facebook.