Tags

, , , , , , , , , , , ,

Opzoek naar goedkope treinkaartjes in februari 2018? Voordelige aanbiedingen als de Treinpakkers, Treinuitjes en NS dagretours zijn met korting verkrijgbaar. Denk aan een NS dagretour (lunch bij Delifrance) voor € 21, een Superdal Dagkaart voor € 16 en een 2-persoons weekenddagkaart voor € 32.

delifranceactie

Korting in februari 2018

Ook genieten van korting in de trein? Reis fijn met de trein en reis tegen een minimaal tarief.

NS Dagretour € 21

Een van de populairste dagretour acties van dit moment is de NS Dagretour voor € 21 (inclusief gratis lunch bij Delifrance). De lunch bestaat uit een croissant/chocoladebroodje + een warme drank naar keuze bij een vestiging van Delifrance. De NS dagretour is geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de periode t/m 31 maart 2018.

Meer: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-delifrance-actie


NS Groepsticket

treingroepsticket

De voormalig NS Groepsretour is sinds januari gewijzigd naar het NS Groepsticket. Al vanaf € 4,93 per persoon is het mogelijk om met groepskorting in de trein te reizen. Binnenkort met de trein met een groep van minimaal 4 personen? Ontdek dan wat het Groepsticket voor u kan betekenen.

Bestel het nieuwe groepskaartje voor in de trein via: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-groepsticket

 


NS Dagretour + Burger King (februari 2018)

treinburgerking

Een dagje shoppen en even bijkomen bij Burger King? Voor € 23 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een NS dagretour + Whopper Menu en kunt u een dagje shoppen in een stad naar keuze. Check voor verzilvering of de gekozen bestemming beschikt over een vestiging van Burger King (want dat zou natuurlijk zonde zijn).

Bekijk deze actie op: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/burger-king-actie


25 Treinuitjes met korting!

ScreenshotSpoordeelwinkel

Opzoek naar een goedkope NS dagretour, hotel actie of een leuk treinuitje? In februari 2018 zijn er weer 25 inspirerende uitjes verkrijgbaar, waarbij uw treinreis en entree in één keer geregeld is tegen een minimaal tarief.

Ontdek ze allemaal op: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/de-spoordeelwinkel


NS Treinpakkers (februari 2018)

Van 15 februari t/m 04 maart 2018 zijn er weer NS Treinpakkers verkrijgbaar, tijdens de voormalig NS Spoordeelweken. Bespaar op uw reiskosten met één van de acht treinpakkers en reis goedkoop met de trein.

Ontdek Nederland en reis met korting in de trein! Bekijk alle treinpakkers op: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/treinpakkers


Superdaldagkaart € 16 (februari 2018)

De Superdal Dagkaarten zijn in februari 2018 verkrijgbaar voor € 16. Te koop van 15 februari t/m 04 maart en geldig t/m 31 maart 2018. Doordeweeks te gebruiken van 11:00 t/m 04 :00 uur.

Bestel de Superdal Dagkaart via: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-superdaltickets


2 Weekenddagkaarten € 32 (februari 2018)

Samen op pad? Voor 16 euro per persoon reist u een hele dag in het weekend onbeperkt met de trein. Ga een dagje naar uw favoriete stad of op bezoek bij familie en bespaar op uw reiskosten middels deze kortingsactie. Verkrijgbaar vanaf 15 februari t/m 04 maart en geldig t/m 31 maart 2018.

Meer informatie vindt u op: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-weekenddagretour


NS Meereisretour € 8,95

Reis met iemand mee naar Amsterdam of Eindhoven. De hoofdreiziger dient in het bezit te zijn van een volwaardig vervoersbewijs als o.a. studenten OV, Keuzedag, abonnement of regulier treinkaartje. De Meereisretour is geldig en verkrijgbaar t/m 28 februari 2018 en niet te combineren met een andere treinkaartjes actie.

Meereisretour aanvragen via: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/ns-meereisretour


Korting naar België

Een dagje shoppen in België of een leuk weekendje weg? Boek direct treintickets naar België, want deze zijn tijdelijk met korting verkrijgbaar.  Daarna lopen de tarieven aanzienlijk op. Boek altijd 3-4 maanden vooruit, zodat u geniet van het laagste tarief.

Met korting naar België? Kijk op: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/kortingsactie-naar-belgie


NS Treinkaartjes € 24 (februari 2018)

trein_vakantieveilingen

Een enkele reis treinkaartje nodig? Voor € 24 bestelt u bij VakantieVeilingen een set van 2 losse treinkaartjes (2e klas) voor een bestemming naar keuze. Geschikt voor een transfer naar het vliegveld, een stedentrip binnen Nederland met de trein of een simpele enkele reis.

Meer over de treinkaartjes van VakantieVeilingen vindt u op: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/vakantie-veilingen


NS Dalurenkaart € 19 (februari 2018)

trein_actievandedag

Een NS dagkaart nodig? Het is tijdelijk mogelijk om bij ActieVanDeDag een NS dalurenkaart te bestellen voor € 19. Geldig t/m 30 april 2018

Alles over de NS dagkaart van ActieVanDeDag: https://goedkoop-treinkaartje.nl/ns-korting-actie/actie-van-de-dag