Tags

, , , , , ,

In 2016 hielden de Nederlandse Spoorwegen de NS Spoordeelweken, waarin uitjes, evenementen en overige activiteiten werden aangeboden tegen een minimaal tarief. In de meeste gevallen wordt een entreebewijs in combinatie met een treinkaartje aangeboden om mensen te inspireren en het treinverkeer te stimuleren. Ook in 2017 heeft de NS een actieperiode georganiseerd, maar hebben de voordeelweken van de NS een andere naam gekregen. De NS Spoordeelweken gaan in 2017 verder als de ‘NS Treinpakkers’.

Meer weten?: Alles over: NS Treinpakkers in 2017

Treinpakkers van de NS

De actieperiode van de NS Treinpakkers in 2017 loopt van 29 april t/m 28 mei 2017, waarbij 16 treinuitjes voordelig te bestellen zijn bij de Spoordeelwinkel. Op deze manier kunt u goedkoop met de trein en dit combineren met een activiteit, stedentrip of evenement. Tevens kunt u gebruik maken van 1 van de 3 meest gebruikte aanbiedingen. Hierbij moet u denk aan de NS Meereisretour (Meereiskaart), de Superdaltickets en de upgrade 1e klas.

Trein Meereisretour 2017

De Trein Meereisretour werd eerder de NS Meereiskaart genoemd en gaat in 2017 verder onder een andere naam. In combinatie met een medereiziger met een volwaardig vervoersbewijs reist u met de NS Meereisretour voor € 2,50 mee. Treinkaart acties zijn niet geldig in combinatie met de Meereisretour. Het is wel toegestaan om met een abonnementhouder mee te reizen, aangezien dit wordt gezien als een volwaardig vervoersbewijs.

Trein Superdaltickets mei 2017

Wilt u in mei 2017 samen op stap? Met de Trein Superdaltickets in 2017 bestelt u voor € 9,95 per persoon een hele dag met de trein vanaf 11:00 uur. Zo kunt u een dagje shoppen, een stad bezoeken, naar het strand of op bezoek bij vrienden/familie. De Superdaltickets zijn te bestellen bij de Spoordeelwinkel t/m 28 mei en geldig t/m 31 mei 2017.

Trein Upgrade 1e klas

Wilt u een keer 1e klas reizen in de trein? Met de gratis upgrade 1e klas reist u in combinatie met een geldig vervoersbewijs 2e klas gratis in de 1e klas. U schrijft de juiste reisdatum op het kaartje dat u per post heeft ontvangen, waarna u in combinatie met het vervoersbewijs 2e klas gewoon in de 1e klas kunt zitten.

Geen NS couponboekje ontvangen? Deze kunt u op de website van de NS gratis aanvragen. Gebruik maken andere kortingsacties? Bekijk het alle NS kortingsacties of bereken de goedkoopste treinreis!

Advertenties