Tags

, , , , , , ,

Wilt u goedkoop met de trein in 2017? Maak dan gebruik van de goedkope treinkaartjes die maandelijks worden aangeboden. Acties op Goedkoop-treinkaartje.nl worden dagelijks ververst en leveren u in potentie besparingen van tientallen euro’s op. Zo zijn er elke maand NS dagretours + lunch verkrijgbaar en bieden winkelketens als Albert Heijn, Blokker en de Hema vaak een NS dagkaart tegen gereduceerd tarief aan.

treinkaartjes_2_aanbieding

NS dagkaart voor € 20,50

De NS dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor € 51,80 en in de actieperiode voor slechts € 20,50. Meerdere bestemmingen op één dag bezoeken, lekker shoppen of naar het strand? Bestel deze NS dagkaarten direct via Goedkoop-treinkaartje.nl en bespaar op uw reiskosten. Er even tussenuit? Profiteer!

Twee keer enkele reis voor € 20,50

Binnenkort vervoer naar Schiphol, een evenement of een festival nodig? Dan is deze treinkaartjes actie ideaal. Per enkele reis betaalt u slechts € 20,50 en de tickets zijn los van elkaar te gebruiken, waardoor uw heenreis niet op dezelfde dag als uw terugreis hoeft te vallen.

Kaldi Treinkaartjes voor € 20

T/m 31 maart 2017 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een voucher NS dagretour + lunch bij Kaldi voor € 20. De actietickets zijn geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders in de reisperiode van maart t/m 30 april 2017 (m.u.v. koningsdag).

La Place treinkaartjes voor € 20

T/m 31 maart 2017 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een voucher NS dagretour + lunch bij La Place voor € 20. De actietickets zijn geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Dezelfde reis tegen de laagste prijs.