Tags

, , , ,

Wilt u dit jaar weer met de trein naar een kerstmarkt in Duitsland? Dan raden wij u aan om nu al te beginnen met het boeken van uw treintickets. Wanneer u 90 dagen van tevoren boekt, profiteert u van vroegboekkorting en hiermee bespaart u aanzienlijk op de reiskosten!
Trein naar kerstmarkt in Duitsland

Duitsland Kerstmarkt

Kerstmarkten razend populair!

Ook dit jaar zullen de kerstmarkten weer duizenden bezoekers aantrekken die stuk voor stuk komen voor de Duitse specialiteiten, zoals bratwurst, glühwein en kaashapjes. Heeft u weleens een dergelijke markt bezocht? De Duitse kerstmarkten worden elk jaar populairder en dat is niet voor niets! De gezelligheid en aangeboden specialiteiten zijn ongeëvenaard en zorgen gegarandeerd voor een dag die u niet snel zult vergeten!

Vroegboekkorting

Aangezien er naar verwachting weer duizenden Nederlanders met de trein naar Düsseldorf, Keulen of Berlijn zullen reizen doet u er verstandig aan om uw treintickets direct in huis te halen. De treinkaartjes zullen namelijk als warme broodjes over de toonbank vliegen en daarmee zullen de prijzen stijgen.

Wilt u besparen op de reiskosten, zodat u meer heeft om uit te geven op de markt zelf? Aarzel dan niet en boek direct uw treinticket, zodat u voordelig met de trein naar Duitsland kunt!